MIR methode

Jouw aardmissie verduidelijken met de MIR methode

Wil jij weten wat je missie is hier op aarde? Wil jij onweerstaanbaar toegroeien naar je missie? Ga dan de MIR methode uit proberen.

 

Ik zal je zo uitleggen wat de MIR methode is, maar ik wil je eerst vertellen hoe het voor mij werkte.
Een vriend vertelde me over de MIR methode en het zinnetje ‘MISSIE VERDUIDELIJKEN’ trok meteen mijn aandacht.
Het is een methode die 2 x 2,5 minuut kost per dag…en dat lukte me. Binnen 4 weken was ik onlosmakelijk verbonden met mijn missie. Natuurlijk ben ik het spoor nog wel eens bijster geweest, maar ik ben het nooit meer uit het oog verloren. De methode is te simpel voor woorden en ik gun het iedereen van harte om deze steun te ontvangen.

 

 Wat is de MIR methode?
De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. MIR is ontwikkeld door Mireille Mettes.
De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest weer wordt geactiveerd.

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 keer 2,5 minuut per dag.
Het enige dat je nodig hebt, is je beide handen en doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er wat gebeurt en dat er verbetering is na de eerste weken.

 

Hoe werkt het?
Om de MIR-Methode te doen, gebruik je je handen en heb je de 9 stappen nodig.
Je aait rondjes over je handen, zodat je meer in contact komt met jezelf en met je onbewuste. Dat doe je in een heel rustig tempo terwijl je elke zin 3x zachtjes uitspreek. Je mag de zinnetjes ook in je hoofd opzeggen.

 

De 9 stappen van de MIR-Methode:

  1. Zuurgraad optimaliseren
  2. Detox alle toxische belasting
  3.  Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
  4. Meridianen zuiveren.
  5. Alle tekorten aanvullen.
  6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
  7. Basisbehoeften aanvullen.
  8.  Chakra’s en aura optimaliseren.
  9. Missie verduidelijken.

2x per dag herhalen, minstens 4 weken lang.

Mensen die nog gezondheidsklachten hebben, blijven de MIR-Methode doen totdat de klachten afnemen. Op www.mirmethode.nl staan een korte en lange instructievideo van Mireille Mettes. Daarin legt ze de 9 stappen uit en wat ze doen.

 

Wat gebeurt er in je lichaam per stap?

Stap 1. Zuurgraad optimaliseren

Als eerste geef je je lichaam de opdracht om de zuurgraad (PH-waarde) te optimaliseren. Verschillende delen van je lichaam hebben een zuurgraad die heel nauw luistert. Als die zuurgraad niet optimaal is, verlopen veel chemische processen niet zoals ze zouden moeten. Het is dan bijvoorbeeld heel moeilijk voor je lichaam om toxische stoffen af te voeren.

Stap 2. Detox alle toxische belastingen

Wanneer je je lichaam opdracht geeft om alle toxische stoffen af te voeren, maak je je lichaam helemaal schoon van allerlei ballast (zware metalen, pesticiden, medicijnresten, straling, vaccinaties etc.) die veel chemische processen verstoort.

Stap 3. Vader loskoppelen.

Moeder loskoppelen Hiermee koppel je jezelf volledig los van je ouders en alle mannen en alle vrouwen waar je mogelijk nog emotioneel aan ‘vast’ zit. Alles wat niet van jou is, maar van hen, laat je los. Hun verwachtingen, schuldgevoelens, manipulatie, schuldgevoelens die jij hebt, de spijt de dingen die nooit vervuld zijn en die je nog altijd, onbewust, van ze probeert te krijgen, etc.. Dit zorgt ervoor dat je volledig jezelf kunt zijn. Je zet jezelf weer helemaal op eigen benen.

Stap 4. Meridianen zuiveren

Wanneer je al je meridianen (energiebanen) opdracht geeft om zich schoon te maken van blokkades en emoties, kunnen ze weer vrijuit stromen en zorgen voor een goede energiehuishouding.

Stap 5. Alle tekorten aanvullen

Het is belangrijk dat je lichaam alle tekorten aanvult die nodig zijn voor herstel. Dat kunnen vitamines zijn, mineralen, enzymen, hormonen, immuunglobulines, anti-oxidanten, bloedeiwitten etc. Het lichaam kan dat wanneer het de opdracht daartoe krijgt.

Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen

Door het te benoemen weet je onbewuste dat alle organen van het hormoonstelsel (het grootste ‘regelsysteem’ van het lichaam) in samenhang met elkaar het evenwicht weer moeten herstellen.
Doordat je bij voorgaande stappen de zuurgraad optimaliseert, de toxische belasting afvoert en alle onnodige emoties weg haalt, krijgt het hormoonstelsel ook de KANS om het evenwicht terug te vinden. Deze stap kan een mega-operatie voor het lichaam zijn, waardoor mensen moe worden wanneer ze beginnen met de MIR-Methode en slaap nodig hebben.

Stap 7. Basisbehoeften aanvullen

Na de voorgaande stappen heeft je onbewuste behoefte aan vervulling. Het blijven najagen van basisbehoeftes die nooit vervuld zijn, kan enorme onrust geven. Door het onbewuste de opdracht te geven om alle basisbehoeften aan te vullen, ontstaat er een hele diepe innerlijke rust en groeit je zelfvertrouwen en de liefde voor jezelf.

Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren

Je chakra’s en aura zijn heel belangrijk als het gaat om energie-uitwisseling tussen jou en anderen, maar ook om je eigen energetische gezondheid op peil te houden. Veel mensen krijgen teveel prikkels binnen en pikken de negatieve energie van anderen op. Voor diegenen is het heel handig om de chakra’s en aura beter af te stellen. Het lichaam kan dat. Goed afgestelde chakra’s en een optimaal aura zijn erg bevorderlijk voor je gezondheid.

Stap 9.

Missie verduidelijken Na het stimuleren van de gezondheid van je lichaam is het van belang om al je energie en daden te richten op datgene wat voor jou het meest essentieel is in je leven: je levenspad. Het zorgt ervoor dat alles in jou zich gaat richten naar wat voor jou het belangrijkste is in je leven. Diep van binnen weet je dat al lang, maar door alle ballast die eroverheen ligt, is het soms moeilijk te vinden.

 

Terug naar overzicht Blog

Commentaren: 0