Plaats hier jouw review

Reviews


Reviews online masterclass

Een prachtige tapping introductie en mooie volle maan meditatie gehad van deze ontzettend lieve en oprechte ziel. Merci merci. Renee

Gisteravond zo'n fijne full moon meditatie gedaan met @lovelightnow. Kim

Weer heel erg dank!

Ik barst van de energie! Nu al direct, de vorige keer duurde het even en was het vooral de dagen erna heel krachtig!


Ik vind het heerlijk dat ik bij je sessie mocht zijn. Niet alleen het tappen, maar je straalt zo'n rust uit, die doet me heel erg goed.  Vond het fijn om te voelen dat dat er ook nog is en dat ik daar zelf ook weer bij kan.

Jij zegt me weer hoe belangrijk zelf liefde is, als ik dat niet heb, kan ik niet in mijn kracht gaan staan en ook niets voor anderen betekenen. Als ik het wel heb kan ik weer stralen, net zo als jij doet en dat is zo goed voor de wereld.

Ja prachtige levens les

Suvana weet in haar lessen dat aan te raken wat nodig is om op te bloeien. Doordat ze me heeft leren tappen kan ik dit zelf blijven voeden. Daan (45)


Reviews Tap-a-Thon

Lieve Suvana..

Vandaag was de 21 ste dag..dit weekend zijn wij weg maar maandag ga ik de hele cyclus van 21 dagen herhalen..

Het voelt in grote lijnen dat ik meer mijzelf ben..lichter.. minder zelfdestructief.

De triggers die langskwamen leken minder heftig binnen te komen..

Ik voel hoop !!!  Durf het nog bijna niet te geloven..

Liefs en dank.   mei 2021

Suvana heeft mij geweldig geholpen. Toen ik bij haar aanklopte, was ik tot vrijwel niets in staat. Verlamd door paniek, angst, obsessies en depressiviteit. Ik was er zeer slecht aan toe en eigenlijk al gedurende een zeer lange tijd. Ik had allerlei zaken geprobeerd, maar niets leek echt aan te slaan. Suvana heeft me begeleid in een persoonlijke sessie, aangevuld met video’s, die ik dagelijks heb gebruikt om mezelf te behandelen (tapping, affirmaties). Ik kan echt stellen dat ik in een aantal weken vrij ben gekomen van mijn angst en depressie. Iedereen om me heen ziet mij weer helemaal opbloeien en stralen. Ik ben zeer dankbaar voor deze liefdevolle ondersteuning door Suvana.

Veel liefs, Christel Denny  Maart 2021

 

Dag 1 t/m 8 waren heerlijk om te doen. Niet dat ik zelf bewust iets merkte, maar een vriend vroeg of ik misschien verliefd was omdat ik er zo stralend uitzag. Aangezien m’n leven niet heel veel verandert is, was deze tap-a-Thon het enige wat ik kon bedenken wat daar de oorzaak van kon zijn. En toen kwam gisteravond dag 9. Daar stond dat kleine meisje op haar verjaardag. Na een half uur al haar bedelarmband verloren buiten. Ik was het niet waard om iets moois te krijgen. Gehuild en getroost. Sessie goed afgesloten. En toen de droom, ik moest het meteen opschrijven anders was ik de details weer kwijt. Die zal ik hier niet opschrijven, want dan moet ik ook uitleggen wat hieraan vooraf is gegaan en dat doet er niet toe in dit stukje. De kern? (Dit ging over m’n ex) Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard om onvoorwaardelijk van te houden, trouw te zijn, bij terug te komen of aan te geven dat je niet terug komt. Mannen kunnen me ge(mis)bruiken. (Hoewel ik in m’n droom wel terugvocht en won). De droom voelde heel heftig en alle gevoelens van 13 jaar in een relatie met een narcist zaten erin. Nu bewust, toen niet. Weer een stuk afgesloten. Dank je Suvana voor deze fijne tool. Jolande Dec 2020


Review sessies

Ik heb net mijn 10e sessie gehad met Suvana en ik vond haar benadering tot healing en zelf inzicht heel fijn en soms verrassend. Ze stelt de juiste vragen voor en is vol humor en begrip voor ons menselijke dwaasheid. Haar gemak met tapping stelt me altijd tot rust en ik heb geleerd dit methode hoog te waarderen. Het was 'n zeer waardevol ervaring en ik heb veel geleerd.

Pame Morton on fb mei 2020

Suvana helpt je helderheid te verkrijgen. Op een hele lieve en betrokken manier. Nieuwe handvaten en manieren om aan de slag te gaan, heel waardevol!

Yvonne Zuurbier op fb, april 2020

Super bedankt dat je me zo goed geholpen hebt met the Work. Je nam de tijd om het schuldgevoel waar ik last van had, van alle kanten te onderzoeken en mijn verkeerde aannames los te weken. Je helderheid, geduld en niet veroordelende houding, maakte dat ik alles durfde te zeggen en het proces zo goed verliep. Na onze middag was ik erg opgelucht. Chanha

Ik ben zoooo blij dat je gisteren the work met mij heb gedaan!!!

Je had 1 van mijn meest gestreste gedachtes overtuigend te pakken. Supercoach 

Dank je wel Suvana!!😘

Nicole


Reviews Les Zelfliefde & acceptatie Bewustzijnschool Amsterdam

Ik neem het warme gevoel van verlichting en opluchting mee naar huis.
Wat fijn om wat zachter te zijn. Een verademing! Maxime

Super! ontzettend rustgevend en ik ga tapping toepassen en het stimuleert me om weer vaker te gaan mediteren. Tarot kaart pakken, leuke extra toevoeging. Lieke

Hi Suvana, ik neem mee naar huis een gevoel van veiligheid.
Dat het op een of andere manier wel goed komt. Rust en kalmte. Peaceful. Dank je wel, Mabel

Dank voor het licht dat je geeft en je lichtheid.
Heel bijzonder hoe je vertrouwen geeft aan een groep die elkaar niet kent. Betty


✨ Meer reviews  OneFit.