21-Daagse Tap-A-Thon 2023

 

Transformeer Nu Naar Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning

 

Op 11.11.2023 starten we een groep via Whatsapp.

 

💙 Hoe zou het zijn als je elke dag, elk moment, meer en meer voor jezelf kan kiezen? 

💙 Hoe zou het zijn als je meer in contact blijft met je intuïtie? 

💙 Je meer vertrouwen hebt in jezelf, en je minder druk maakt over wat anderen van je denken? 

 

Is dit waar je naar verlangt? 

De 21-daagse reis naar Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning helpt je dit te realiseren. Wist je dat er 21-dagen nodig zijn om je hersenen te her-programmeren en nieuwe paden aan te leggen?

  • Week 1: Je legt de basis voor Radicale Zelfliefde: je gaat in dialoog met je innerlijke criticus en leert jezelf vergeven.
  • Week 2: Staat in het teken van verdieping van het contact met jezelf: op weg naar onvoorwaardelijke Zelfliefde.
  • Week 3: Focus en meditatie staan centraal: je mag helemaal zijn wie je bent. 

Wat is Tapping (EFT)? 

Een liefdevolle zelf-helingsmethode waarbij je door het aanraken van acupressuurpunten en opzeggen van affirmaties, je negatieve gedachtes en overtuigingen van binnenuit heelt. Lees meer

Ga de uitdaging aan een geef je op voor de Tap-A-Thon 

Bereid je maar voor op positieve resultaten 

Het 21-daagse programma voor Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning gaat je trainen oude patronen en niet ondersteunende gedachtes los te laten. Je leert steeds eerder zien hoe onwaar ze zijn. 

21 Tapping video’s die je voor 3 maanden, opnieuw kunt gebruiken om steeds meer vrijheid te ervaren. 

 

 🌟 Om naar die innerlijke fluistering te luisteren 

 🌟 Vrijheid om te blijven geloven in jezelf 

 🌟 Vrijheid om je te bevrijden uit de worsteling van je leven. 

 

Als je meedoet ontvang je 3 weken Transformatie en Liefde Voor Jezelf: 

 

 💙 21-dagen in whatsApp, elke dag unieke Tapping video’s, die 3 maanden beschikbaar blijven.

 💙 24/7 Community support en vragen stellen via de Tap-A-Thon whatsApp groep

 💙 een online mindset-tranformation masterclass op zelf-sabotage en karmische patronen en blokkades

 💙 Je eigen Radicale Zelfliefde tarot-reading, 55 minuten online met Suvana.

 

 

Schrijf je in voor de 21-daagse Tapping Challenge naar Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning

Het programma vertegenwoordigt een waarde van €333,-. Je bespaart 278,- ! 

  • Het hele programma voor slechts €55,-
  • Het programma vertegenwoordigt een waarde van €333,-. Je bespaart 278,- !
  • Na 11.11.2023 gaat de prijs weer naar €111,- en krijg je de video's via de mail.

 

Schrijf je in, gun jezelf Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning!

...ook jij bent geboren om te stralen!

 

Reviews van deelnemers

 

Suvana heeft mij geweldig geholpen. Toen ik bij haar aanklopte, was ik tot vrijwel niets in staat. Verlamd door paniek, angst, obsessies en depressiviteit.Ik was er zeer slecht aan toe en eigenlijk al gedurende een zeer lange tijd. Ik had allerlei zaken geprobeerd, maar niets leek echt aan te slaan. Suvana heeft me begeleid in een persoonlijke sessie, aangevuld met video’s (Radicale Zelfliefde), die ik dagelijks heb gebruikt om mezelf te behandelen (tapping, affirmaties). Ik kan echt stellen dat ik in een aantal weken vrij ben gekomen van mijn angst en depressie. Iedereen om me heen ziet mij weer helemaal opbloeien en stralen. Ik ben zeer dankbaar voor deze liefdevolle ondersteuning door Suvana.

Veel liefs,

~Christel Denny~

 

Ik heb de 21 daagse cursus bij Suvana gevolgd.  Deze 21 daagse rondom het thema  radicale zelfliefde,  voorspelde dat ik mij moest voorbereiden op positieve resultaten, en dat is zonder meer waar!  Haar  tappings zijn ontzettend krachtig en rustgevend. Suvana brengt het ook nog eens ontzettend liefdevol en het is fijn om naar haar video's te kijken. Alle 21 lessen worden rondom een thema gebracht. Tijdens de tapping herhaal je de zinnen die Suvana opnoemt en is er ook ruimte om de affirmaties aan te passen aan een situatie die op dat moment bij jezelf past. Het is opzienbarend wat de 21 daagse tap-a-thon voor mij heeft gedaan en nog steeds. Suvana is een uitstekende coach en ik verheug me op een vervolg van haar cursus!

~Ellen~

 

 

Suvana is een super liefdevol en warm persoon. Dankzij haar heb ik tapping ontdekt waar ik heel erg dankbaar voor ben. Ze werkt erg persoonlijk en gericht en weet tijdens de sessies precies de juiste tools te geven om met lastige emoties om te gaan. Tijdens en na de sessies voel ik een overvloed aan liefde voor mijzelf en anderen. Ze helpt me er elke keer weer bij om liefdevol met mezelf om te gaan en dat geeft mij enorm veel rust. Ook de dagen na de sessies blijf je dit voelen.

Ik kan zonder twijfel zeggen dat Suvana mijn favoriete healer is ❤️

Dankjewel Suvana!

~Mila~

 

Lieve Suvana..

Vandaag was de 21 ste dag..dit weekend zijn wij in Wajid maar maandag ga ik de hele cyclus van 21 dagen herhalen..

Het voelt in grote lijnen dat ik meer mezelf ben..lichter.. minder zelfdestructief.

De triggers die langs kwamen leken minder heftig binnen te komen..

Ik voel hoop !!!

Durf het nog bijna niet te geloven..

Liefs en dank, 

~Margriet~

 

Dag 1 t/m 8 waren heerlijk om te doen. Niet dat ik zelf bewust iets merkte, maar een vriend vroeg of ik misschien verliefd was omdat ik er zo stralend uitzag. Aangezien m’n leven niet heel veel verandert is, was deze tap-a-Thon het enige wat ik kon bedenken wat daar de oorzaak van kon zijn. En toen kwam gisteravond dag 9. Daar stond dat kleine meisje op haar verjaardag. Na een half uur al haar bedelarmband verloren buiten. Ik was het niet waard om iets moois te krijgen. Gehuild en getroost. Sessie goed afgesloten. En toen de droom, ik moest het meteen opschrijven anders was ik de details weer kwijt. Die zal ik hier niet opschrijven, want dan moet ik ook uitleggen wat hieraan vooraf is gegaan en dat doet er niet toe in dit stukje. De kern? (Dit ging over m’n ex) Ik ben niet goed genoeg, ik ben het niet waard om onvoorwaardelijk van te houden, trouw te zijn, bij terug te komen of aan te geven dat je niet terug komt. Mannen kunnen me ge(mis)bruiken. (Hoewel ik in m’n droom wel terugvocht en won). De droom voelde heel heftig en alle gevoelens van 13 jaar in een relatie met een narcist zaten erin. Nu bewust, toen niet. Weer een stuk afgesloten. Dank je Suvana voor deze fijne tool. 

~Jolande~