× HomeTap-a-thon Radicale ZelfliefdeOver SuvanaEFT/Tapping Zen Tarot The Work van Byron Katie Coaching eetproblematiek Bio Cleanse Blog Reviews Contact / Tarieven Sitemap

Reviews

Reviews  klik op welke je wil lezen

Review Ellen op Google (meer reviews op Google)

  

 

Lees meer over Tap-a-thon Radicale Zelfliefde

Renee
Een prachtige tapping introductie en mooie volle maan meditatie gehad van deze ontzettend lieve en oprechte ziel. Merci merci

Kim
Gisteravond zo'n fijne full moon meditatie gedaan met @lovelightnow

Maxime
Ik neem het warme gevoel van verlichting en opluchting mee naar huis.
Wat fijn om wat zachter te zijn. Een verademing!

Joy
Ik neem mee: bevrijding zelfliefde zelfaceptatie
Bedankt

Esther
Deze gedeelde ruimte had veel meer impact dan ik verwacht had, ik ben dankbaar voor jou en de veilige ruimte die je met ons creëerde. Ik vond het waanzinnig om naar je te kijken - het oprechte enthousiasme, ook zacht, in je gezicht en lijf. Ik neem oprecht een vergroot stukje zelfacceptatie mee.
Dank je wel, ook voor de tarot kaart

Lieke

Super! ontzettend rustgevend en ik ga tapping toepassen en het stimuleert me om weer vaker te gaan mediteren. Tarot kaart pakken, leuke extra toevoeging

Betty
Dank voor het licht dat je geeft en je lichtheid.
Heel bijzonder hoe je vertrouwen geeft aan een groep die elkaar niet kent.
Dank !

Mabel
Hi Suvana, ik neem mee naar huis een gevoel van veiligheid.
Dat het op een of andere manier wel goed komt. Rust en kalmte. Peaceful. Dank je wel,

Ingrid
Wat een bijzondere les. Heel knap hoe je dit zo snel voor elkaar krijgt met een groep die elkaar niet kent. Ik ben dankbaar en onder de indruk.
DANK !

Suvana weet in haar lessen dat aan te raken wat nodig is om op te bloeien. Doordat ze me heeft leren tappen kan ik dit zelf blijven voeden. Daan (45)

✨ Weer heel erg dank! Ik barst van de energie! Nu al direct, de vorige keer duurde het even en was het vooral de dagen erna heel krachtig!

✨ Ik vind het heerlijk dat ik bij je sessie mocht zijn. Niet alleen het tappen, maar je straalt zo'n rust uit, die doet me heel erg goed. Vond het fijn om te voelen dat dat er ook nog is en dat ik daar zelf ook weer bij kan.
✨ Jij zegt me weer hoe belangrijk zelf liefde is, als ik dat niet heb, kan ik niet in mijn kracht gaan staan en ook niets voor anderen betekenen. Als ik het wel heb kan ik weer stralen, net zo als jij doet en dat is zo goed voor de wereld!

Ik heb net mijn 10e sessie gehad met Suvana en ik vond haar benadering tot healing en zelf inzicht heel fijn en soms verrassend. Ze stelt de juiste vragen voor en is vol humor en begrip voor ons menselijke dwaasheid. Haar gemak met tapping stelt me altijd tot rust en ik heb geleerd dit methode hoog te waarderen. Het was 'n zeer waardevol ervaring en ik heb veel geleerd.
Pame Morton on fb mei 2020

Suvana helpt je helderheid te verkrijgen. Op een hele lieve en betrokken manier. Nieuwe handvaten en manieren om aan de slag te gaan, heel waardevol!
Yvonne Zuurbier op fb, 23 april 2020

Working with Suvana has been a great experience. I used to think my weight problems were about discipline, that the only way to stop over eating was to maintain a strict reducing diet and not allow myself any of the foods I enjoyed. Now I have realized that what I eat has little to do with it. Using gentleness and perseverance, Suvana helped me to realize that there were stresses in my life making me over-eat and keeping me fat. She helped me see that loving and trusting myself was key. Coming from that perspective, I was able to release the real reasons that prevented me from losing weight. She has helped me increase confidence in myself and to believe in myself.
I take much better care of myself and I no longer see fattening foods as the enemy, as something to fear because I now have control over my eating.
I feel free from my food obsession, which also frees me to follow my passions in life instead of thinking about food.

Ik ben zoooo blij dat je gisteren the work met mij heb gedaan!!!
Je had 1 van mijn meest gestreste gedachtes overtuigend te pakken. Supercoach
Dank je wel Suvana!!😘
Nicole

wow, Suvana, I feel so free! Thank you so much for your help!
Yesterday after our zoom, I found out that my boyfriend forget to pay me the rent. I was so angry! I was fierce! I told him to move his ass and earn some money to not let me down. To come out of his depression. The difference was: I did this for me, to save me – not to help him.
So, and what happened? He was so sweet and understanding, and some kind of relieved. Kind of thankful, that I did this. He told me that he would find a solution. Today there is no sign of depression anymore.
Thank you for giving me so much trust in my feelings. Those cards really helped me to finally trust, that this is the right thing I am doing! Cannot tell you how much of a relief this is for me.

Inzichten waarmee ik direct aan de slag kan
Ik kreeg gisteren van de enorm lieve en wijze Suvana Raaijmakers een Zen Tarot card Reading cadeau als dank voor het mooie gesprek dat we hadden in de Stem & Presence Focussessie.
Het was echt heel erg goed, en het leverde me inzichten op waar ik echt direct mee aan de slag kan. Totale aanrader dus!
Elisabeth de Charon de Saint Germain

In dit heerlijke filmpje over de straten van A'dam & Eva van at5 een inkijkje bij Suvana thuis. Leuk!! Straten van Amsterdam Lutmastraat
Voor de opnames van de serie A’dam & E.V.A. is regisseur Norbert ter Hall vaak in de Lutmastraat geweest. De vrijwilligers van de voedselbank hebben ook een kleine rol in de serie gehad en vertellen over hun ervaring als figurant. Bewoonster Suvana…
WWW.AT5.NL

Nogmaals dank Suvana, je bent een krachtige vrouw en healer.
Liefs, Meera

Yeahh!!! Suvana I've been doing so much better!!! I thank you so much. You have been the most inspiring woman I've met so far this year!
Lucia

Wat een inspiratie tijdens de sessie bij Suvana Raaijmakers.
Suvana deed mee aan de 5 daagse video masterclass van Noortje en mij. Nu was ik bij haar voor een bijzondere Zen-Tarot-reading gecombineerd met 'the Work' van Byron Katie.
Ik bracht een vraag in en de inzichten die ik door Suvana kreeg, waren heel verhelderend. Energiek en licht fietste ik weer naar huis terug. Suvana geeft ook les bij de De Bewustzijn School in Amsterdam.
Nogmaals bedankt voor de sessie, Suvana.
Brenda Serrée, brandingcoach en logo ontwerper bij Branding Diva.

Elke keer is er een wolk weg. Menna
Ik ben bij Suvana geweest voor een Zen Tarot reading. Het was de eerste keer dat ik een Tarot reading heb gedaan en wist aanvankelijk niet wat ik moest verwachten. Suvana stelde me al snel op mijn gemak, door eerst even een kopje thee te drinken en een algemeen gesprek aan te gaan over waarom ik gekomen was. Ik heb Suvana als een zeer warme, emphatische, en eerlijke vrouw ervaren. Voor de Tarot reading nam ze echt de tijd om uit te leggen wat het betekende, en kwam daarna met enkele adviezen die zeer waardevol zijn gebleken. Eigenlijk bevestigde de reading alleen al wat ik al wist maar niet wilde zien. Al met al een zeer prettige ervaring die ik iedereen aan zou raden. Marc M – Amsterdam

Super bedankt dat je me zo goed geholpen hebt met the Work. Je nam de tijd om het schuldgevoel waar ik last van had, van alle kanten te onderzoeken en mijn verkeerde aannames los te weken. Je helderheid, geduld en niet veroordelende houding, maakte dat ik alles durfde te zeggen en het proces zo goed verliep. Na onze middag was ik erg opgelucht.   Chanha

Suvana koppelt een Bio Cleanse sessie aan mooie gesprekken over het leven, een Tarot legging van verbluffende accuratesse of een mini sessie The Work (en dat alles ingebegrepen bij de prijs van het reinigende voetenbad) Daardoor sta je compleet fris en met een hoofd vol nieuwe ideen weer buiten. Een verkwikkend uurtje voor lichaam en geest.
Carolien

Suvana, je bent mijn zoete spiegel! Als ik een sessie bij je doe, dan vind ik weer alle wijsheid in mezelf. Ik ben zo dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Ik weet dat ik alle angstige en verdrietige situaties in liefde kan ontvangen omdat jij er bent. want in jou zie ik mezelf en jij bent zo mooi en dapper!   Annet

Ik waardeer het zo dat jij me The Work hebt laten doen bij jou. Ik vond het heel bijzonder en sindsdien heb ik al heel wat worksheets ingevuld. Heel inspirerend! Ik merk dat ik al verschillende keren als ik me rot voelde de oorzaak bij mijn gedachten zocht in plaats van mezelf in een spiraal naar beneden te laten zakken. Ook kon ik veel rustiger blijven als mijn vriend zich rot voelde en boos werd. Ik kon hem zien en ik merkte dat hij daardoor ook niet zo op hol sloeg
Hartstikke bedankt! X Christien

Lieve Suvana,
Na jaren van steeds meer lichamelijke klachten en bezoeken aan bijna alle specialisten kom ik jou tegen!.Al die specialisten is het niet gelukt om mij ook maar enige verlichting te geven. Na het 1e voetenbadje bij jou lijkt het of er een wonder gebeurd is. Ik kan zo maar gelijk lopen zonder me eerst 5 minuten overal aan vast te moeten houden. en nu na het 2e voetenbadje bruis ik van energie. Kan de hele wereld weer aan.Hiervoor kom ik graag van Nijmegen naar Amsterdam.
Liefs Ann

Net weer thuis van een heerlijk voetenbad en kaart lezen. Suvana wanneer is mijn volgende afspraak. Ik kom hier toch altijd weer helemaal verlicht en wijzer vandaan. Vaak denk je het zelf wel aardig op de rit te hebben maar heb ik toch jou even nodig om er structuur in aan te brengen. Dank je wel lieverd tot heel gauw ziens voor een nieuw voetenbad.

Lieve Suvana,
Terwijl ik in een voetenbadje met magnesiumvlokken zit zijn mijn gedachte weer bij het weekje Amsterdam van vorige week. Achter mijn adem aanhollend ben ik naar je toe gelopen. Met de schildpad uit de tart kaarten en 2 zuiverende voetenbadjes kon ik daarna heel Amsterdam doorwandelen.wel is waar als een schildpad maar met heel veel plezier en voldoende lucht.Wat een voorrecht om mensen als jij te mogen ontmoeten.
Heel veel dank Ann