× HomeTap-a-thon Radicale ZelfliefdeOver SuvanaEFT/Tapping Zen Tarot The Work van Byron Katie Coaching eetproblematiek Bio Cleanse Blog Reviews Contact / Tarieven Sitemap

21-Daagse Tap-A-Thon:
Transformeer Nu Naar Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning

 

Online Masterclass 2 november, van 19.00 -20.30 uur

Leer jezelf openen voor de hogere vibraties van overvloed

We gaan ons openen voor overvloed In deze online masterclass van maandag 2 november.

Hoe fijn zou het zijn om meer klanten aan te trekken, meer inkomen te genereren, meer liefde, meer gezondheid, meer well-being...?

Weet dat het mogelijk is, maar vaak zitten we nog vast in tekort. Niet genoeg liefde, niet genoeg geld, niet zeker genoeg, te veel doemgedachten.

Het vastzitten in tekort is een diepe, onbewuste staat van zijn. Waar we ons niet van bewust zijn is dat tekort, tekort aantrekt. Je ergens zorgen over maken trekt meer zorgen aan. Het is een lage vibratie, en die trekt lage vibraties aan. Zo werkt ons universum. Daar ontkom je niet aan.

Esther Hicks van Abraham (ask and it’s given) heeft een mooie quote die die dat helemaal duidelijk maakt:
IT IS NOT ABOUT EARNING
IT IS ABOUT RECEIVING
IT IS NOT ABOUT EFFORT

IT IS ABOUT VIBRATION


Deze quote hangt al 10-tallen jaren in mijn huis. Telkens leer ik op een diepere manier dat het inderdaad alleen maar over vibratie gaat.

Daarom gebruik ik Tapping en Mindset Transformation in mijn classes. Beide methodes zorgen dat je in een positieve, hoge vibratie terechtkomt. Door deze methodes in te zetten ga ook jij je steeds makkelijker afstemmen op die hoge vibratie.

We zijn allemaal geboren om te stralen, er is geen uitzondering...

Wees welkom

Wil je meedoen? Wil je je openen voor overvloed?
Schrijf je dan in voor deze les!
Inschrijfformulier*

Online
Maandag 2 november van 19.00-20.30 Bijdrage €11,00

*Na inschrijving ontvang je meteen een pagina met de betaallink voor €11,-

Wil je je inschrijven voor 10 masterclasses rondom abundance en 2 privė sessies met Suvana om je persoonlijke blokkades op te ruimen en om mega stappen te zetten je dromen te verwezenlijken. Bestel dan een voordeelpakket voor €199,00 ipv €270,00 (€110,- voor 10 lessen en €160,00 voor 2 privė sessies)
Voor meer info stuur een mailtje of bel mij. Contact info

Je bent van harte welkom!