× HomeTap-a-thon Radicale ZelfliefdeOver SuvanaEFT/Tapping Zen Tarot The Work van Byron Katie Coaching eetproblematiek Bio Cleanse Blog Reviews Contact / Tarieven Sitemap

21-Daagse Tap-A-Thon:
Transformeer Nu Naar Radicale Zelfliefde en diepe Ontspanning

 

sterretjes Creëer het leven waar je altijd van gedroomd hebt sterretjes

Online Masterclass

woensdag 3 maart 2021 | 19.30 - 21.00 uur

suvana

Suvana, Mindset Transformation / Eft coach & heldervoelend medium.

aanmelden
*Na inschrijving ontvang je meteen een pagina met de betaallink voor €11,-

Verhoog je vibratie - Verhoog je creatie - Verhoog je mogelijkheden

Wij zijn allemaal wezens van vibratie. We zijn niet alleen mens, maar ook zoveel meer: oneindige wezens van Liefde, creatie en manifestatie. In principe kunnen we ons leven scheppen zoals we dat zelf willen. Zodra wij daar helder in zijn, helpt het universum ons onmiddellijk.

Alles in dit universum werkt op vibratie. Negativiteit is een lage vibratie, positiviteit een hoge vibratie. Boosheid en verdriet zijn lage vibratie, dankbaarheid en liefde zijn hoge vibratie. Meditatie, dankbaarheid en geluk zijn hoge vibraties.
Soms is het moeilijk om daarbij te komen. Er zijn veel ‘situaties’ die in de weg kunnen staan. Dan blijven we maar doordraaien in hetzelfde cirkeltje. Meestal wordt het dan van kwaad naar erger.

aanmelden
*Na inschrijving ontvang je meteen een pagina met de betaallink voor €11,-

Doe mee aan de Online Masterclass. Jij kan jezelf leren bevrijden! Net als ieder ander. Door vallen en opstaan leer ik de kosmische wetten steeds beter begrijpen.
Door het bestuderen van de Metafysica en The Law of Attraction weet ik dat het voor iedereen mogelijk de optimale staat van creatie te bereiken. Ik help je graag op weg.

Wil jij ook de stap zetten naar het bevrijden jezelf, van blokkades met behulp van Mindset Transformation en Tapping?
Schrijf je dan nu in voor deze online Masterclass.
Online Woensdag 3 maart, 19.30 - 21.00uur
Bijdrage €11,00 

Wees welkom!

aanmelden
*Na inschrijving ontvang je meteen een pagina met de betaallink voor €11,-

Reviews
Na een aantal abundance sessies met Suvana is er zoveel veranderd in mijn leven. Meer klanten dan ik aankan op dit moment. Nieuwe ideeën en investeringen. Dit alles door het stilstaan met Suvana bij de relatie met overvloed wonderen
~ Joël ~

Heerlijk hoe jij het nuchter en helder in de wereld kan zetten. Ik heb zelf wat allergie op zweverigheid. Alles behalve dat. Ik kan me moeiteloos overgeven in jouw workshops en ervaren dat het vooral mijn eigen overtuigingen zijn die ik overdwars parkeer op de weg naar liefdevol en vrij leven.
Dank lieve Suvana.
~ Ron ~

Ik vind de abundance lessen erg fijn. Ik voelde de heling enorm sterk ! En het kalmeerde me enorm
~ Mila ~

reserveer
*Na inschrijving ontvang je meteen een pagina met de betaallink voor €11,-