× HomeTap-a-thon Radicale ZelfliefdeOver SuvanaEFT/Tapping Zen Tarot The Work van Byron Katie Coaching eetproblematiek Bio Cleanse Blog Reviews Contact / Tarieven Sitemap

Bio Cleanse

De Bio-Cleanse Technologies field Enhancer Unit is het nieuwste op het gebied van gezondheidszorg, ontwikkeld door internationale wetenschappers en onderzoekers. Het is een hulpmiddel voor revitalisatie en welzijn. Het is een veilige en effectieve manier om het lichaam van energie te voorzien om te kunnen ontgiften.

Nog nooit was ontgiften zo gemakkelijk
De Bio-Cleanse is een heerlijk ontspannen voetbad met de magische nieuwe-tijds combinatie van Ionisatie, Rife Frequenties en de Schuman Resonantie. De Bio-Cleanse produceert een complex energieveld waardoor er een natuurlijk zuiverings proces geactiveert wordt. In het lichaam, op cellulair nivo, gedurende 48 uur.
De Bio-Cleanse heeft Rife en Schuman frequenties die kunnen worden ingesteld op: Artritis, Kanker, Parasieten, Fibromyalgie, Pathogenen (ziekteverwekkers), Ontspanning en Schuman.

Drie fases van voetenbad   begin - midden - einde


Wat zijn de voordelen?
De Bio-Cleanse behandeling geeft het lichaam de energie om zichzelf te reinigen van zware metalen en grote hoeveelheden gifstoffen. Na behandeling met Bio Cleanse voelt men zich lichter, energieker en heeft men een groter gevoel van welzijn.
Bio-Cleanse verhoogt de vitaliteit, waardoor cel leeftijd kan afnemen, zodat je op celniveau jonger wordt en blijft. Je kunt er ook jonger uit gaan zien!
Nahaia Russ, N.D. of Nieuw-Zeeland, heeft aangegeven dat zij bij onderzoek heeft geconstateerd dat na gebruik van de Bio Cleanse methode, er bij mensen een soort nieuwe gloed over de huid zichtbaar wordt. Na een periode van een jaar of langer is er substantieel verschil te zien bij foto's vóór en na gebruik van Bio Cleanse, waarbij de persoon na gebruik een veel gezonder en stralender uiterlijk heeft. Een verbazingwekkend resultaat!

Voor wie

Bio Cleanse kan helpen bij:

Bijna iedereen kan genieten van een Bio-Cleanse voetenbad

Uitzonderingen:

 

Meer info
klik op wat je wilt lezen

Dankzij wetenschappelijk onderzoek is er vastgesteld dat de cellen van een gezonde mens een negatief potentieel in een verdeling van 70 tot 90 millivolt zouden moeten hebben.
Bij een gezond mens is de opname van voedingsstoffen en de uitscheiding van toxische stoffen optimaal.
Bij zieke of beschadigde cellen is zowel de opname van voedingstoffen als de uitscheiding van toxines verstoord. Een dergelijke situatie kan plots optreden ten gevolge van een ziekte of langzaam ten gevolge van verkeerde levens/eet-gewoontes ontstaan.
Het gebruik van gecontroleerde elektrische stromen/ionisatie heeft een gerespecteerde plaats verworven op het gebied van detoxen.

De werking van Bio-Cleanse maakt gebruik van dat principe van ionisatie.
Het Bio-Cleanse voetbad is ontworpen ter versterking van het organisme en de reductie van toxische stoffen. Dankzij een speciaal programma produceert het een op juiste wijze gemoduleerde stroom met een wisselende polarisatie die de ionisatie van het voetbad water tot stand brengt.
De voeten worden in het water gedompeld en door de poriën van de voeten heen (ongeveer 2000 op elke voetzool) dringen de ionen in het organisme en brengen in korte tijd het onevenwichtig potentieel van de cellen tot het juiste niveau. De op deze wijze opgewekte cellen beginnen te werken zoals het hoort, wat zich onmiddellijk in een intensief uitscheiden van toxische en andere schadelijke substanties in het bloed. Deze substanties worden vervolgens getransporteerd en uitgescheiden via de poriën van de voeten in het water. Het intensieve uitscheiden van toxische stoffen en zware metalen vindt plaats en blijft voortduren tot nog 48 uur na de behandeling.

Wetenschapper Rife ontdekte een manier om selectief virussen en bacterieen uit te roeien in een lichaam. Na veel onderzoek kwam hij erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Deze frequenties heeft hij in kaart gebracht. Vervolgens heeft Rife een machine gemaakt die energie met deze frequentie het lichaam in stuurt. Het resultaat is dat de betreffende bacterie of virus gaat resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalt. Al zeer snel boekte hij succes met het bestrijden virussen en bacterieen.

De Schumann-resonantie of de hartfrequentie van de aarde is de trilling van een electromagnetisch veld tussen het aardoppervlak en de onderkant van de ionosfeer, de bovenste luchtlaag. De voornaamste en basis-frequentie van de Schumann-resonantie bedraagt 7,83 Hz. Mens, plant en dier stemmen zich af op de Schumann-basisfrequentie. Het electromagnetisch veld van iedere levende cel wordt zonder meer beïnvloed door de Schumann-resonantie Deze Schumann Resonantie is heel lang constant gebleven op een waarde van 7.8 is en is de laatste jaren dramatisch gestegen. Dit veroorzaakt dikwijls klachten zoals hartritme stoornissen, hoofdpijn, extreme vermoeidheid, menstruatie stoornissen en depressiviteit.
De NASA gebruikt de schuman resonantie voor de astronauten. De astronauten die in de ruimte verbleven bleken snel vermoeid en gedesorienteerd te worden. Na installatie van een apparaat die kunstmatig deze golven opwekt blijken de astronauten gezond en wel terug te keren.